Akupunktur – Derfor virker AcuNova!

Den væsentligste forskel på AcuNova og andre akupunkturmetoder er som sagt, at AcuNova virker via hjernen.

Lad os bruge eksemplet med et hold i nakken. Når man rammer det helt rigtige punkt med en akupunkturnål, føler patienten en svag elektrisk strøm. Årsagen hertil er, at indsættelsen af akupunkturnålen starter en elektrisk proces, dvs. der starter en strøm med en bestemt elektrisk frekvens. Hvert akupunkturpunkt udsender sin egen unikke frekvens.

Der er altså ikke noget nyt i, at denne proces sker i kroppen. Det er på den måde, kroppen ”reparerer” sig selv. Denne proces sker konstant i en sund og rask krop.

Helbredelse
Vi starter denne proces ved at påvirke et punkt i leddet. Nu flyder hormonerne og de andre helsebringende stoffer med blodårerne til det syge område og starter omgående en helbredende proces. Hvis en patient f.eks har ondt i ryggen – uanset af hvilken grund – flyder stofferne til det syge sted i ryggen og starter en helbredelse. Hvis man rammer akupunkturpunktet nøjagtigt, sker der omgående en smertelindring.

AcuLine
AcuLine er fremragende til behandling af akutte smerter og organiske sygdomme.

AcuChronic
AcuChronic er specielt udviklet til at behandle kroniske sygdomme. Kronisk sygdom – definition: En sygdom, som lægevidenskaben ikke kan helbrede.

Akupunktur er velegnet til:
Nakkesmerter, piskesmæld, skuldersmerter fx frossen skulder, tennisalbue, golfarm, smerter i arme fingre, carpaltunnelsyndrom ( smerter i håndled) slidgigt, seneskedehindebetændelse, div. halsproblemer.

Astma, bronkitis, rygsmerter, helvedesild, hoste kvalme.

Menstruationsproblemer, hormonelle problemer, bækken(bund)løsning, slidgigt i hofte, knæ og fødder, impotens, barnløshed, blærebetændelse, ufrivillig vandladning, hælspore, springerknæ, løbeben, betændelse og smerter i akillessenen, alle gigtsygdomme, fx ledgigt, flyvergigt, muskelgigt, fibromyalgi, allergi, alle sportsskader.

Generelt kan de fleste øjenlidelser behandles med øjen-akupunktur.

  • Øjenforkalkning (Alderdomsbetinget Macula Degeneration(AMD)

Hvis der er lidelse der ikke er nævnt betyder det ikke at den ikke kan behandles. Der findes kun en håndfuld lidelser, der ikke kan afhjælpes med akupunktur 2000.
Indtil dato er der aldrig registeret nogen bivirkninger ved Akupunktur 2000

Der kan komme nogle reaktioner efter behandlingen: Kortvarig træthed, følelse af varme samt stærkt lugtende urin og afføring.

Medicindosering skal man altid aftale med sin læge, ligeledes som man altid skal undersøges af en læge for at få stillet en diagnose før behandlingen.